martes, 11 de marzo de 2014

Aprazados e X 11 da Liga Galega Infantil.

Por fin se puxo o día o Fisober na Liga Galega Infantil, se o mércores perdía fronte o H20 de Sarria por 5 a 8 , o venres impúñase en Ourense o Cidade de Ourense por 6 a 7 e o sábado caía fronte o Cidade das Burgas en Vimianzo por 1 a 6.

A xornada :

Fisober - Cidade das Burgas. 1-6.
Ribadeo - Poio. 2-4.
H20 - Amarelle. 1-3.

Descansou o Cidade de Ourense.

O venres disputou o Fisober fronte o Cidade de Ourense o seu partido aprazado da novena xornada. Para este encontro contou con : Marta, Nuria, María Lijó, Paula Fandiño, Paula Trinidad, María "Keny" e Marina.

Este partido supuxo a primeira vitoria da tempada para as infantiles do Fisober. O descanso foise con vitoria visitante por 0 a 4, aínda que o final sufrise para o 6 a 7 definitivo. Os goles foron obra de Paula Fandiño en 6 ocasións e Nuria en unha.

O sábado tocáballe o partido da xornada 11 fronte o Cidade das Burgas en Vimianzo. Para este partido o Fisober contou con : Marta, María Lijó, Paula Trinidad, Nuria, Paula Fandiño, María "Keny", Marina, Gisela e Nahir.

O resultado o descanso era de 0 a 2 a favor das visitantes e o gol local foi obra de Paula Fandiño.