RESULTADO : FISOBER “CONCELLO DE VIMIANZO” – 4 ARCOS LOGROÑO. 1-7.

FISOBER : Eva, Inés, Elsa, Ana e Myrella ; tamén xogaron : Noelia, Nuria, Olalla, Ylenia e Laura.

4 ARCOS : Ana P. S. , Ana A. Sesma, Virginia, Bea e Natalia ; tamén xogaron : Sonia e Ana Palacios P..

ÁRBITROS :  Eduardo Corral e Pablo Fernández . CRONO : Lucía Darriba.

GOLES : 0-1 Natalia, 0-2 Virginia, 0-3 Sonia, 0-4 Ana Palacios P. ( descanso ) 0-5 Virginia, 0-6 Bea, 0-7 Natalia , 1-7 Ana.

O resultado fala por si solo, o Fisober xogou o peor partido da tempada e que se lle recorde e perdeu a oportunidade de selar a salvación matemática ante un rival directo.

Aínda que o partido arrancou cunha oportunidade para as locais  froito dunha deixada de Inés para Ana foi un mero espellismo.

Xa que o xogo de ambos conxuntos era insípido e sen profundidade e cunhas xogadoras locais que  semellaban non  estar metidas no partido. Así pasaron e pasaron os minutos con máis pena que gloria.

Ata que os catorce minutos unha contra das rioxanas rematou co gol de Natalia. Pero nin con esas parecía reaccionar o Fisober. Os dezasete minutos foi Virginia a que marcaba o segundo gol para as visitantes.

A pouco máis de un minuto para o tempo de lecer era Sonia a que lograba o terceiro de maneira similar os anteriores e chegando os últimos segundos desta primeira metade Ana Palacios P. facía o cuarto e desesperanzador gol.

Con esa lousa sobre as xogadoras locais arrancou o segundo tempo. As visitantes cada vez máis tranquilas e as locais máis nerviosas. Así os cinco minutos da segunda metade foi Virginia a que lanzou o balón  petou en Nuria e foi o quinto das rioxanas.

Nuria quixo resarcirse e tivo unha boa ocasión para facer o gol da honra nese mesmo minuto. Pero quen si marcou foi a visitante Bea para facer o sexto. As caras das locais era  un poema e as das visitantes irradiaban felicidade.

Noelia mandou un lanzamento o longueiro por parte local e Natalia facía o sétimo gol  visitante mediada esta segunda metade.

Dende aquí ata o final as locais buscaron polo menos un gol, que chegou a trinta segundos para o fin por mediación de Ana.

Nunha tarde moi dura e difícil  para as da Costa da que se poden aprender moitas cousas, a única boa noticia foi o debut da cadete Laura en Segunda División.