RESULTADO : FISOBER B “CONCELLO DE VIMIANZO” – 5 CORUÑA. 2-7.

FISOBER B : Martina, Noe, Paula, María e Tamara ; tamén xogaron : Laura, Mónica, Natalia, Iria e María Maroñas.

5 CORUÑA : Leti, Raquel, Ana, Sofía e María ; tamén xogaron : Aldara e Mel.

Árbitro e crono : Emilio Losada e Yayo Pájaro.

GOLES : 1-0 Noe, 1-1 Sofía, 1-2 Mel , 1-3 Sofía, 1-4 Raquel, 2-4 p.p. ( descanso ) 2-5 Raquel, 2-6 Raquel, 2-7 Aldara.

Ata os últimos cinco minutos da primeira metade foi quen de aguantar co electrónico empatado o filial do Fisober o colíder cun moi bo traballo defensivo, nun partido disputado na maña do domingo en Baiñas.

O arranque do filial foi excepcional xa que Noe aproveitaba un balón na frontal para poñer en vantaxe as locais. Pero a ledicia durou ben pouco xa que Sofía tardou un minuto en igualar.

Aínda así cas do filial ben colocadas en defensa, algún pau e con Martina parando o que lle chegaba, foron aguantando o empuxe  visitante. Co paso dos minutos o dominio visitante íase incrementando, pero o Fisober B continuaba facendo o seu traballo.

Ata que a cinco para o fin da primeira metade Mel consguiu abrir a lata e solo un minuto despois marcaba novamente Sofía. As locais viñéronse un pouco abaixo.

Preto de entrar no último minuto Raquel facía o un a catro e poñía xa moito marxe no electrónico. Pero nos últimos segundos a capitana local María loitou un balón ata o final o que fixo que provocou un erro nas visitantes que anotaron un gol en propia porta para o dous a catro co que se chegou o tempo de lecer.

Na segunda metade todo continou como rematara a primeira. Dominio visitante e as locais que se defendían e tentaban lanzar algunha contra, ou mesmo Martina que tentou sorprender dende seu campo a adiantada porteira do 5 Coruña.

Así foron chegando dous novos goles de Raquel mediada esta segunda metade e o definitivo 2 a 7 de Aldara a cinco minutos para o fin do partido.

Non poideron regalarlle uns puntos as súas compañeiras a Cris, como pretendían aínda que sabían que a misión para este fin de semana era difícil, que se perderá o que resta de tempada por lesión pero seguen ca boa liña dos últimos partidos.

Fotografías : M. Trillo.