RESULTADO : ESPARTANAS – FISOBER B “CONCELLO DE VIMIANZO”: 5-1.

ESPARTANAS : Sandra, Adriana, Cristina, Laura e Rebeca ; tamén xogaron : Marta, Carmen, María, Paula e Andrea.

FISOBER B : Natalia, Noe, Paula, Inés e Laura ; tamén xogaron : María, Tamara, Mónica, Iria e María Maroñas.

Árbitro e crono : Borja Moreira e Juan Pose.

GOLES : 0-1 Inés, 1-1 Andrea , ( descanso ) 2-1 Adriana, 3-1 Adriana, 4-1 Laura, 5-1 Laura.

O sábado pola tarde na Coruña o filial do Fisober amosou a súa cara B e nun mal partido perdeu todas as opcións de mellorar un posto na clasificación despois de caer de forma clara e merecida fronte o rival que as precedía na clasificación.

Xa dende os primeiros segundos se vía que non ía ser o día do filial. Os cinco minutos apareceu a primeira ocasión local por parte de Cristina.

Aínda así unha xogada individual de Inés os nove minutos puxo en vantaxe as da Costa, pero foi un puro espellismo xa que nin mellorou o xogo , nin deu tranquilidade as visitantes.

A resposta local foi cun lanzamento o longueiro de Laura. Os trece minutos Andrea poñía a igualada no electrónico.

O xogo empantanouse e pouco máis podemos destacar da primeira metade.

Despois do tempo de lecer nada mellorou para as visitantes  e os cinco minutos Adriana aproveitaba un erro das da Costa e  poñía en vantaxe as locais e solo un minuto despois facía o terceiro.

O que foi un duro golpe para as visitantes que xa non foron quen de reaccionar. Mediada a segunda metade dous goles de Laura puxeron unha distancia clara a favor das locais.

Tentou marcar algún gol o filial do Fisober pero con máis empuxe que xogo,  solo algunha ocasión aislada de Noe e María puxeron en algún apuro a Sandra que respondeu con solvencia, chegándose o fin do partido cunha clara e xusta vitoria local.

Do pouco de resaltar do filial foi que Natalia debido as lesións tivo que actuar como porteira, algo que solo fixera unha vez en partido oficial.

Video subido por @EspartanasFS da primeira parte.