LIGA PROVINCIAL

RESULTADO : FISOBER B “CONCELLO DE VIMIANZO” – VIAXES AMARELLE B. 1-4.

FISOBER B : Martina, Inés, Laura, Iria e María Maroñas ; tamén xogaron : Cris, Natalia, Mónica e Noe.

AMARELLE B : Carmén , Sandra, Ainhoa, Patricia, Amanda ; tamén xogaron : Laura, Estela, Sara, Nuria.

GOLES : 0-1 Sandra , 0-2 Patricia , ( descanso ), 0-3 Sara,0-4 Patricia, 1-4 Inés.

Árbitro e crono : Iván Romero e Sandra Urrutia.

Moi mal partido o do filial do Fisober, que posiblemente fixeron o peor partido nos últimos dous anos, que se veu superado en todo momento polas xoves xogadoras do outro filial o do Amarelle, que aproveitaron moi ben o balón parado para matar e levarse comodamente  o partido.

Un partido que excepto o principio o control e o dominio foi total das visitantes que se adiantaron por mediación de Sandra e despois foi Patricia a que facía o cero a dous co cal se chegou o tempo de lecer.

As locais eran incapaces de facer calquer tipo de combinación.

A segunda metade  tivo o mesmo guión, no que o brazo executor do equipo visitante foron Sara e Patricia de novo as que marcaron os goles para o cero a catro. O gol da honra local fixo Inés.

Sinalar que a  capitana do Fisober B , María , se lesionou no quencemento despois das molestias que sufría, podería ter unha pequena rotura de fibras, e xa non disputou ningún minuto no partido.